Umgeben von weißen Dünen, breiten Sandstränden und dichten Wäldern liegt das idyllische Städtchen Domburg, der beliebteste Badeort in der niederländischen Provinz Zeeland.

E-mail info@badhotel.com
Telefon +31 118 588888
Adresse Domburgseweg 1A
4357 BA Domburg
Route Standort Via Google Maps zu finden
  • Iedere woensdag in juli en augustus kan je meegaan met de Mondriaan wandeling.

De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen.

Tickets zijn bij de VVV verkrijgbaar.

#mondriaanwandeling #domburg #metgids #vvvzeeland #drmezger

    Iedere woensdag in juli en augustus kan je meegaan met de Mondriaan wandeling. De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen. Tickets zijn bij de VVV verkrijgbaar. #mondriaanwandeling #domburg #metgids #vvvzeeland #drmezger

Diese Seite weiterempfehlen