Badhotel Domburg

Wat ga je doen?

Over niet al te lange tijd gaat onze trouwe supervisor van het restaurantteam met pensioen. Om hier alvast op in te spelen en om jou te laten inwerken door de beste, gaan wij alvast op zoek naar zijn vervanger. De eerste maanden word je ingewerkt en na verloop van tijd ga je steeds meer supervisor taken oppakken.

Je bent al enige tijd werkzaam in de horeca en weet dus wat er nodig is om de kwaliteit, service en hygiëne in het restaurant op hoog niveau te houden. Gastvrijheid zit in je, je zet daarom graag een stapje extra om de service zo persoonlijk mogelijk te maken. Je houdt van je werk en werkt daarom ook met plezier mee. Daarbij ben je een voorbeeld voor je collega’s: je draagt jouw kennis en ervaring enthousiast en overtuigend op hen over. Met jouw coachende werkstijl creëer je een inspirerend werkklimaat, waarbij iedereen het beste uit zichzelf haalt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Als supervisor draag je onder andere zorg voor de roosters, planning van de avond, het op peil houden van de voorraad, het operationeel aansturen van het team en het opstarten en afsluiten van het restaurant. Tijdens je dienst ben je verantwoordelijk voor het team. Je zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek staan en je bent het eerste aanspreekpunt. Ook ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en vervang je de F&B manager bij afwezigheid.

Wij zoeken een collega die minimaal vier dagen per week beschikbaar is, ook in de weekenden verwachten we je op de werkvloer.

Dit bieden wij jou:

 • Salaris op basis van jouw ervaring en in overleg tussen € 2.500, – en € 3.500, – bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer voor elke gereden kilometer;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid om te werken en jezelf verder te ontwikkelen bij een luxe hotel in Domburg;
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Fiets- en sportregeling;
 • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Daarnaast zorgen we dat het rooster ruim van tevoren bekend is, zodat je gemakkelijk wat kunt plannen. Ook houden we rekening met jouw wensen qua vrije dagen. Op vakantie tijdens de landelijke vakantieperiodes is bij ons geen probleem, medewerkers met schoolgaande kinderen krijgen voorrang.

Dit vragen wij van jou:

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de bediening;
 • Je hebt een coachende manier van leidinggeven en weet altijd het beste uit je collega’s te halen;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Duits is een pré (iedere winter bieden we interne taalcursussen aan);
 • Je hebt een uitgebreide productkennis van zowel eten als drinken.

Ben jij de F&B supervisor die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier, of door jouw motivatie te sturen naar werken@badhotel.com t.a.v. Mario. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-588888 of de mail.

Solliciteer direct

Leuk dat je bij ons wil komen werken! Schrijf hieronder je motivatie, vul je contactgegevens in en voeg je CV toe. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Max. file size: 32 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.