Amidst white dunes, wide sandy beaches and dense woods is the idyllic little town of Domburg, the most popular resort in the Dutch province of Zeeland.

E-mail info@badhotel.com
Telephone +31 118 588888
Adress Domburgseweg 1A
4357 BA Domburg
Route Find the location with Google Maps
  • Iedere woensdag in juli en augustus kan je meegaan met de Mondriaan wandeling.

De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen.

Tickets zijn bij de VVV verkrijgbaar.

#mondriaanwandeling #domburg #metgids #vvvzeeland #drmezger

    Iedere woensdag in juli en augustus kan je meegaan met de Mondriaan wandeling. De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen. Tickets zijn bij de VVV verkrijgbaar. #mondriaanwandeling #domburg #metgids #vvvzeeland #drmezger

Share this page